Gecertificeerde Online Engelenkaarten Cursus

Startdatum voorjaar 2020 volgt

duur: 3 maanden

Ja, ik meld me aan voor de AngelSmartStart

 

Wil jij graag leren werken met Engelenkaarten?

en

 boodschappen ontvangen die jouw helpen op het pad van je levensdoel?

Gecertificeerde Online Cursus “AngelSmartStart”

Incl. 12 instructievideo’s met uitgebreide lesstof en opdrachten

+

Digitaal Engelendagboek

+

 Engelen Meditatie “Goddelijke samenwerking”

+

 Toegang tot besloten Facebook-Community

+

4 Online Q&A coaching calls

(online vraag en antwoord groepssessies)

+

Certificaat ‘Engelenreader’ ( na toetsing )

Investering  € 555

(inclusief BTW)

Wat deze cursus je gaat opleveren:

♥ Inzicht in jouw levensdoel

♥ Inzicht in belangrijke thema’s in je leven

♥ Hulp bij het maken van keuzes en beslissingen

♥ Het ontdekken van jouw waarde en betekenis voor deze wereld

♥ Tools en handvatten om op een zuivere wijze te werken met Engelenkaarten.

♥ Ervaren dat de engelenwereld voor je opengaat en dat je er op deze aarde niet alleen voor staat

♥ Samenwerking met een hechte groep gelijkgestemde mensen waar je eigenwaarde en zelfrespect door groeien

♥ Je zult gaan ontdekken dat je vertrouwen gaat groeien en dat je daadwerkelijk de leiding van de engelen zult gaan herkennen

In deze exclusieve online cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

♣ inleiding: wat zijn engelen en hoe kun je met ze samenwerken

♣ soorten kaarten

♣ geschiedenis van tarot

♣ inwijding

♣ schudden

♣ 1-kaartlegging

♣ 3-kaartlegging

♣ 5-kaartlegging

♣ overige leggingen

♣ symboliek

♣ reading geven

♣ bewaren van de kaarten + toetsing

Tips over de aanschaf van Engelenkaarten ontvang je bij de start van de cursus.

*Als je zelf Engelenkaarten of andere orakelkaarten hebt, is het mogelijk deze te gebruiken

Ja, ik meld me aan voor de AngelSmartStart

Ik heet je van harte welkom!

Anja Fonteijn

AANRADER!

Heb de angelsmartstart afgerond ,wat een mooie cursus om te leren werken met engelen! onbewust deed ik dit altijd al maar via de kaarten is het NOG duidelijker , ZEKER voor de cliënten, die dan ook visueel kunnen meekijken naar de antwoorden☺
een aanrader voor iedereen die zich hierin wil verdiepen!!!
Dank je wel Danielle voor deze mooie aanvulling in mijn leven

Anja Fonteijn

Julia Versloot

Meer rust en balans in mijn leven!

Lieve Danielle, Ik vond je cursus echt geweldig en heb er veel aan gehad, hoewel ik er zelf nog veel aan moet doen besef ik. Ben de cursus begonnen omdat ik al langer op zoek was naar IETS. Ben wel gelijk aan de slag gegaan met de engelen kaarten(nu nog voor mijzelf) dit alles heeft mij erg aan het denken gezet en ben gaan selecteren wat mensen om mij heen betreft, kies meer voor mijzelf, krijg meer rust en balans in mijn leven. Dankjewel Danielle voor al je positieve ondersteuning.

Julia Versloot

Patricia

Het is zo bijzonder!

Ik heb zoveel opgestoken van de cursus. Elke keer krijg ik meer inzicht door samen met de engelen te werken. Ik sta elke keer verbaasd van hoe de kaarten aansluiten op mijn verhaal of vraag die ik stel. Het is zo bijzonder. De video’s zijn duidelijk uitgelegd en je kan gelijk aan de slag met de kaarten. Ideaal! Nogmaals bedankt Danielle en ik zou iedereen de cursus aanraden die de engelen in hun leven willen verwelkomen!

Liefs Patricia

Petra Hendrix

Ik kan me meer en beter uitdrukken!

Ik verwonder me elke dag weer over de veranderingen die ik meemaak, sinds ik met de Engeltjes werk. Het is alsof ik mezelf steeds weer en meer uitvind. Het is alsof er zo’n spiraal in mijn buik zit, dat langzaamaan groter en groter wordt. En dat ik hoe groter de spiraal wordt, mij meer en beter kan uitdrukken. Zo grappig en wonderbaarlijk. Dank je wel lieve Daniëlle, voor alles wat ik al van je geleerd heb, en voor alles wat ik nog van je ga leren. Jij bent duidelijk de mentor die ik nodig heb.

Petra Hendrix

Lia Michels

Het heeft me veel meer opgeleverd dan alleen het werken met de Engelenkaarten!

Dank je wel voor al je inspirerende begeleiding, je geduld en je  super duidelijke uitleg tijdens de Q&A sessies en ook bij je wekelijkse video’s. Alles heeft er toe bij gedragen dat ik, na een hoop twijfel in het begin van de cursus of ik het wel kon, toch het vertrouwen ontwikkelde dat ik kan communiceren met Engelen.(hoewel ik op het laatst nog twijfelde of ik de opdrachten zou doen omdat er niemand in mijn omgeving een kaartlegging wilde, die ik kon gebruiken voor de opdracht, maar na een hulpvraag aan de engelen kwam er een vraag van iemand) Deze cursus heeft me meer zelfvertrouwen gegeven om te gaan leven vanuit mijn eigen waarheid en meer te kiezen voor me zelf. Dank zij deze cursus, die ik iedereen die zich spiritueel meer wil ontwikkelen, zeker aanraad, durf ik nu de stap te zetten naar wat ik voel mijn levensdoel is. De AngelSmartStart heeft me dus veel meer opgeleverd, dan alleen het werken met de Engelenkaarten, iets waar ik zeker mee door ga, want dat is gewoon heel leuk en waardevol.

Lia Michels

Nicole van Ursel

Een mooie en zinvolle cursus!

Ik ben je ontzettend dankbaar Daniëlle en de Engelen dat deze mooie cursus op mijn pad is gekomen. Eigenlijk voelde ik van te voren reeds aan dat deze cursus een belangrijke  positieve bijdrage zou leveren op mijn levenspad naar mijn hogere doelen. Ik voel heel duidelijk: dit is nog maar het begin…mijn intuïtie geeft aan: er komt nog veel meer… blij om te voelen dat ik hierin nog ontzettend ga groeien…Yes, samen met de Engelen naar de volgende stap. Deze cursus heeft me leren werken met de Engelenkaarten. Ik vind dit een spannend en boeiend proces. Een proces dat hier niet stopt maar juist in gang is gezet.

Nicole van Ursel

Marjon Kruik

Ik kan de cursus van harte aanbevelen!
Vanaf het moment dat ik met de cursus begon heb ik mogen ervaren dan Engelen dichtbij zijn en dat zij mij helpen en steunen.
Niet alleen tijdens het werken met de kaarten, maar ook in mijn dagelijks leven.

De cursus is heel goed te doen qua en tijd. Elke week krijg je via de mail een les met video en goede, duidelijke uitleg. Verder zit je in een besloten Facebook groep waarin je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen. Dat voelt veilig en prettig. Door te oefenen met het leggen met verschillende kaartensets in verschillende leggingen krijg ik inzicht op de weg die ik te gaan heb en een steuntje in de rug waar nodig. Ik heb ook geleerd hoe voor anderen de kaarten te leggen (het geven van een reading). Dat is elke keer weer bijzonder mooi om te doen, zowel voor de ander als voor mijzelf. Ik ben dankbaar dat ik de cursus heb gedaan, ik heb het als verrijkend ervaren.

Daniëlle legt alles heel goed uit, inspirerend en met humor. Ook is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Dank je wel Daniëlle, voor deze bijzondere cursus!

Margriet Paffen

Een hele verrijking was het voor me, het gaf me inzichten en rust!

Daniëlle geeft je tools om mee te werken, en staat voor je klaar als je vragen hebt. Het is een aanrader om te werken met Engelen Kaarten.

Marijke

Mijn leven in positieve zin veranderd!

Via Facebook ben ik in contact gekomen met Danielle, ik had direct een goed gevoel en dacht dat is de persoon die me zou kunnen helpen, zij vertelde over de engelen en over de kaarten en ging me steeds meer inspireren. Toen ze melde dat ze een online videocursus zou uitbrengen dacht ik: “Waauw dat is iets voor mij!” Het idee van elke dag een boodschap van de engelen te krijgen, een antwoord te krijgen als je een vraag hebt en ook andere mensen gelukkig kunnen maken met een boodschap van de engelen dat leek me fantastisch en toen heb ik me ingeschreven voor de cursus. En dat was een hele goede beslissing! Wat me het meest aansprak was hoe ik de verschillende kaartleggingen moest doen en ook de symboliek van hoe engelen met je communiceren, heel interessant! Is ook heel eenvoudig uitgelegd en met de video’s erbij wordt het ook niet te theoretisch. Ik heb geleerd dat engelen echt in je leven aanwezig zijn, als je maar dankbaar bent en ze ook toelaat in je leven. Via de kaarten krijg je echt duidelijke boodschappen, ik ben er zelf van geschrokken hoe alles gewoon klopt! Het volgen van deze cursus heeft mijn leven in de positieve zin veranderd want ik kan nu eindelijk na al die tijd met engelen communiceren en hoe fantastisch is dat? Ook de dankbaarheid die je van andere mensen krijgt wanneer je voor hen een kaartje legt is fantastisch! Bedankt Danielle, ik zou deze cursus aan iedereen aanraden!

Liefs Marijke

Ja, ik meld me aan voor de AngelSmartStart